Racum Artes

Wij werken o.a. voor:

 

Larcom Groentechniek - Ommen

larcom_logo.jpg

Larcom Groentechniek biedt vele diensten op het gebied van groenonderhoud. Haar dienstverlening is veelomvattend en gaat verder dan alleen groenvoorziening. Bij Larcom Groentechniek is uw groen in goede handen!

Concern voor werk - Emmeloord

Concern_voor_werk.bmp

Concern voor Werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Vanuit locaties in Emmeloord en Lelystad verrichten wij ons werk, terwijl ook een modern kassencomplex en de historische scheepswerf De Bataviawerf deel uitmaken van de infrastructuur.

Gemeente Meppel - Meppel

Gemeente_Meppel.bmp

Meppel is een gemeente en stad in het uiterste zuidwesten van de provincie Drenthe in Nederland. De gemeentelijke oppervlakte bedraagt 58 km². Meppel is hiermee de kleinste gemeente van Drenthe.

Twents Carmel College - Oldenzaal

Twents_Carmel_College.png

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap, die voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs verzorgt waaronder praktijkonderwijs.

Stichting Vitaal Platteland - Hardenberg

Stichting_Vitaal_Platteland_Hardenberg.jpg

De Stichting Vitaal Platteland Hardenberg wil de economische dragers in het landelijk gebied in de gemeente Hardenberg ontwikkelen en versterken, in het bijzonder de positie van de agrariërs. 

De Balloohoeve - Balloo

logo_Balloohoeve.bmp

De Balloohoeve is van oorsprong een agrarisch bedrijf. Het bedrijf is van hobby uitgegroeid naar een middel groot bedrijf met verbreding in akkerbouw, natuurbeheer, zorg en recreatie.

Natuurwerkplaats Materra - Ermelo

Logo_Natuurwerkplaats_Materra.jpg

Natuurwerkplaats Materra biedt activerende dagbesteding en begeleid werken voor mensen die door psychische of lichamelijke beperkingen (nog) niet aan het arbeidsproces kunnen deelnemen.

Vennegoor Installatie - Weerselo

Vennegoor_Installatie.gif

Techniek is comfort. Vennegoor Installatie staat bekend om de uitstekende service en actuele kennis van ons vakgebied. U kunt bij ons terecht voor een allround installatie, van cv tot complete stalinrichting. Een bedrijf in beweging, met een team van professionals voor elke klus.

PrO Assen - Assen

Pro_Assen.jpg

PrO Assen: Worden wat je wilt! Wat voor school is PrO Assen? En wat kun je er bereiken? Leerlingen en docenten vertellen. Je hebt hier veel mogelijkheden. Het onderwijs sluit aan bij wat bij jou past, dus wat jij kunt en leuk vindt. Hierin gaat de school heel ver: elke leerling krijgt een eigen onderwijsprogramma. Daardoor is de kans groot dat je wordt wat je wilt.

PrO Stadskanaal - Stadskanaal

logo.png

PrO Stadskanaal is een school voor praktijkonderwijs. Een fijne school die leerlingen toeleidt naar werk. Maar liefst 80% van alle leerlingen vond via deze school een leuke baan. 

Gemeente Twenterand - Vriezenveen

undefined

In het hart van Overijssel, aan de Noordwestrand van Twente ligt Twenterand. Een 108,17 km² groene gemeente met unieke natuurgebieden, open landschappen, schitterende bossen en levendige woonkernen. Twenterand telt bijna 34.000 inwoners die verspreid over negen kernen en buurtschappen wonen.

Reestmond - Meppel

undefined

Reestmond maakt werk van het ontwikkelen van de arbeidsmogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor hun door- en uitstroomkansen aantoonbaar worden vergroot. Hiertoe wordt passende arbeid van verschillende niveaus, een adequate begeleiding, opleiding en training onder aangepaste omstandigheden aangeboden.   Reestmond verbindt

Dolmans Landscaping Noord - Beilen

undefined

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in aanleg, renovatie en onderhoud van alle vormen van groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Echter, bij Dolmans Landscaping Group gaat het om meer dan groenvoorziening alleen. Het is liefdevol omgaan met landschappen; met passie vormgeven in groen. Dit uit zich in verschillende divisies zoals bedrijfsgroen, openbaar groen, boomverzorging,  sports en buitenruimten architectuur.

Dalfsen Werkt - Dalfsen

undefined

Dalfsen Werkt helpt de gemeente Dalfsen bij het tot stand brengen en in stand houden van de werkvoorziening voor mensen met een arbeidsbeperking die woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen, en bij het bevorderen van de re-integratie van "SW-geïndiceerden" die wonen in de gemeente Dalfsen en van mensen met een arbeidsbeperking als hiervoor bedoeld in het normale arbeidsproces.

ANV Drente - Rolde

undefined

ANV Drenthe staat voor een professionele aanpak van Agrarisch natuur en landschapsbeheer, met oog voor een zo optimaal mogelijke balans tussen landbouw en natuur. Wij zetten ons, samen met onze leden, in voor projecten en activiteiten die een duidelijke meerwaarde hebben voor het gebied en de biodiversiteit.

Boer en natuur Zuiderlijk Westerkwartier - Leek

undefined

Boer & Natuur Zuidelijk Westerkwartier is een vereniging voor boeren, burgers en buitenlui. Boer & Natuur Zuidelijk Westerkwartier wil zich met haar leden inzetten het karakter van het mooie Zuidelijk Westerkwartier te behouden en dat er naast boerenactiviteiten ruimte blijft voor natuur en natuurontwikkeling tevens geeft Boer & Natuur Zuidelijk Westerkwartier advies en ondersteuning bij uw aanvraag voor SAN subsidies.

Werkbedrijf - Lelystad

undefined

Werkbedrijf Lelystad B.V. heeft als taak zoveel mogelijk werkzoekenden aan de slag helpen bij een reguliere werkgever. Werkbedrijf Lelystad is er niet alleen voor werkzoekende Lelystedelingen met een uitkering. Ook Lelystadse ondernemers kunnen er terecht om gebruik te maken van de kennis en expertise om werkzoekenden aan een reguliere baan te helpen.  

Bestuursdienst - Ommen Hardenberg

undefined

De Vechtdalgemeenten Ommen en Hardenberg zijn gelegen in het groene hart van Overijssel. Kernwoorden zijn: Ambitieus, dynamisch, sociaal betrokken en gastvrij. Niet alleen praten maar vooral doen! Dit uit zich in de diverse projecten die in de startblokken staan of al zijn opgestart. In beide gemeenten is het goed wonen en leven, de sociale cohesie is er sterk. Bedrijven krijgen er niet alleen de ruimte om zich te vestigen, maar krijgen ook de ruimte om te innoveren en te groeien. Waar mogelijk gaat dit in samenwerking met beide gemeenten.

Leveranciers

Heigo - Elst

 logo_heigo.jpg

De professional kiest natuurlijk voor Heigo. Heigo levert een breed en hoogwaardig assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en hulpmiddelen aan de professionele groenvoorziening en overheden. Duurzame meststoffen, bodemverbeteraars en biologische gewasbescherming vormen de derde poot onder het bedrijf.

Stihl - Puurs België

undefined

Stihl is een producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. Het bedrijf is één van de grootste producenten van kettingzagen en één van de weinigen die zelf de ketting en geleider maken.

Stierman - Apeldoorn

undefined

Stierman De Leeuw B.V. gevestigd op duurzaam bedrijventerrein de Ecofactorij in Apeldoorn, richt zich voornamelijk op de tuin- en parkbranche. Stierman De Leeuw biedt een kwaliteitsprogramma van succesvolle merken als AL-KO, AS-Motor,EGO, Eliet, Etesia, FSI-Powertech, R-Go, Köppl, Mesto, Nimos, Oregon, Paldu, Pickpine, Pflanzfuchs,Pellenc, Posch, Prinz, Rauch, Solo by Alko, Terrazza en Westermann.

Safety Centre - Rosmalen

undefined

Safety Centre International is uw specialist in persoonlijke bescherming op de werkvloer. Wij zijn al meer dan 20 jaar (vanaf 1993) distributeur van en groothandel in werkschoenen, werkkleding en een volledig pakket overige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). 

Partners

De Ballohoeve - Balloo

logo_Balloohoeve.bmp

De Balloohoeve is van oorsprong een agrarisch bedrijf. Het bedrijf is van hobby uitgegroeid naar een middel groot bedrijf met verbreding in akkerbouw, natuurbeheer, zorg en recreatie.

Axetreme Team - Dalfsen

undefined

Het Axetreme Team is een jong en energiek zaag- en hakteam dat naast de deelname aan Nationale- en Internationale bosarbeidwestrijden ook zelf wedstrijden organiseert. ook verzorgen zij demonstraties en shows.