Racum Artes
Demodagen 2012
bekijk hier een aantal presentaties door Racum Artes
Teekwerende kleding Rovince
SIP Protection zaagkleding
Demonstratie Axetreme Team

Nieuws 2012

5 okt.

Productpresentaties tijdens Demo-dagen 2012

Van 3 t/m 5 oktober van dit jaar werden onder zeer slechte weersomstandigheden de Demo-dagen gehouden op het Nationaal Sportcentrum Papendal. De Demo-Dagen is dé totaalvakbeurs op het gebied van sport, recreatie en openbare ruimte in de Benelux. Racum Artes was erbij.

Tijdens de demo-dagen presenteren bedrijven die o.a. werkzaam zijn in de "Groene Ruimte" haar nieuwste producten. De firma Heigo uit Elst is zo'n bedrijf. Heigo levert een breed en hoogwaardig assortiment producten als gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, meststoffen en graszaden voor uiteenlopende gebruikers en omstandigheden en is toonaangevend in haar branche.

Racum_Artes_presentatie_Richard_Pastoors_2012.jpg

Voor de productpresentaties van Heigo werd een beroep gedaan op Richard Pastoors van Racum Artes een niet onbekende in deze branche.

Leveranciers van verschillende persoonlijke beschermings-middelen werden door Richard Pastoors geïnterviewd en konden op deze wijze hun nieuwste producten onder de aandacht brengen bij de beursbezoeker die door de slechte weersomstandigheden schuil zochten in de stand van Heigo.

Nieuw dit jaar waren o.a. de sneakers van Elten, de combiset van gehoor- en gelaatsbescherming van de firma 3M en een lijn tekenwerende kleding voor dames van de firma Rovince.

Tijdens meedere demonstraties door het Axetreme Team werd o.a. de nieuwste lijn zaagkleding van de firma SIP Protection uit Frankrijk onder de aandacht gebracht. De beursbezoeker kreeg niet alleen uitleg over deze nieuwe lijn maar kon ook met eigen ogen aanschouwen hoe deze kledinglijn in praktijksituaties ingezet kan worden. De extreem slechte weersomstandigheden kwamen hierbij dan ook goed van pas.

Dat Heigo voor de productpresentaties kiest voor Racum Artes in de persoon van Richard Pastoors heeft volgens hen te maken met zijn gedegen productkennis, kennis van de doelgroep en zijn no nonsens spreekvermogen.

Teekwerende kleding 

SIP Protection zaagkleding

Axetreme Team demonstratie

Terug naar nieuwsoverzicht